Lokaal

Verhuur

Beschrijving


Lokaalbeschrijving

Het lokaal is geschikt voor groepen tot 30 personen. Gelijkvloers: Keuken Sanitair (3 douches, wasbak, 2 toiletten) 2 lokalen Verdieping: 1 leidingslokaal De keuken is uitgerust met servies en bestek voor 40 personen. Er staan 2 gasbekken, 1 koelkast en 1 diepvriezer. Mits toestemming kunnen er rond het lokaal tenten geplaatst worden.

Prijs

Een weekend verblijf in onze lokalen kost 200 EUR, verbruik excl. ( + 350 euro borg), over te schrijven bij reservatie. De borg (mits aftrek van kosten) wordt later teruggestort. Verhuring kan ieder weekend vanaf vrijdag 19u tot zondag 13u, uitzonderingen bespreekbaar.

Het lokaal huren voor een kamp: 85 EUR/nacht, verbruik excl. (600 euro borg).

De betaling gebeurt volledig via overschrijving. rekeningnummer: BE16 7433 6905 2274 Scouts Mol-Ginderbuiten Singellaan 56, 2400 Mol

Waar bevinden onze lokalen zich

Onze lokalen zijn gelegen achter de kerk van Ginderbuiten, in de Singellaan 56, 2400 Mol. Naast een groot grasplein zijn de lokalen ook grenzend aan een gebetonneerd speelterrein waar er naar hartenlust kan gespeeld worden. Het lokaal is op wandelafstand van enkele cafés, banken, bakkers, apotheker, frituur, … Ook speelbossen en speeltuin zijn makkelijk te voet bereikbaar. Speelbos de Galbergen bevindt zich slechts op 1km van onze lokalen. Onze lokalen zijn gelegen in een rustige buurt, maar daarentegen toch ook zeer centraal gelegen en dicht tegen het centrum van Mol. Slechts op een afstand van 1km vindt u de grote supermarkten, het station, … toon op kaart

Informatieboekje voor huurders

De brochure geeft meer informatie voor huurders.

Kampvuur ?

Er is een vuurkorf aanwezig op het terrein.

Nog vragen ?

Contacteer ons via: verhuur@scoutsmolginderbuiten.beLET OP DE FOTO’S DATEREN VAN VOOR DE VERBOUWINGEN. EN KUNNEN DUS VERSCHILLEN MET DE WERKELIJKHEID.

Foto’s

Polyvalente Zaal

Keuken

Slaapzaal

Waszaal + Wc’s

Leidingscafé

Lokaal

Aanvraag indienen

Kalender word geladen......
Powered by Booking Calendar
-
Beschikbaar
 
-
Volzet
 
-
Optie
captcha
nl_NLDutch